preskoči na sadržaj

Glazbena škola Vanja kos

Login
Tražilica
Kalendar
« Kolovoz 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Anketa
Crno ili bijelo?Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
O školi

Osnovna i srednja glazbena škola „Vanja Kos“ prva je privatna glazbena škola s pravom javnosti osnovana u Hrvatskoj. Glazbena škola omogućava glazbeno obrazovanje svim uzrastima, u sklopu svog programa rada obuhvaća predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje i obrazovanje odraslih. Škola ima polaznike svih dobnih granica od 4. god. do 80. godine života. Program obrazovanja osnovne, srednje glazbene škole i obrazovanja odraslih obuhvaća učenje sljedećih instrumenata: harfa, udaraljke, saksofon, truba, klarinet, flauta, viola, violončelo, kontrabas, violina, gitara, orgulje, harmonika, klavir, tambura, zatim učenje solo pjevanja i glazbene teorije. Glazbena škola također radi na brojnim projektima, jedan od najistaknutijih je mjuzikl, koji također obuhvaća sve uzraste (vrtićka, školska i studentska dob). Mjuzikl je glazbeno scensko djelo, gdje se polaznicima omogućava učenje pjevanja, plesanja i glume, rad sa stručnjacima iz svih navedenih područja i po završetku projekta nastup u javnim dvoranama.

Glazbena škola će omogućiti učenicima i polaznicima da nauče svirati određeni instrument, da usvoje glazbenu pismenost, te da se povežu s glazbom na način da je upoznaju, razumiju i zavole. Glazbena škola će učeniku i polazniku pomoći da stekne sigurnost i samopouzdanje u javnim nastupima u različitim životnim situacijama.  Idealna je prilika za učenike i polaznike da u ugodonom ozračju s mladim timom profesora steknu novu naobrazbu, razvijaju svoju kreativnost i radne navike, da si u budućnosti eventulano osiguraju zaposlenje ili samozaposlenje, te da se druže i zabavljaju u jednom od mnogih programa koje škola pruža.

Jesenski upisni rok
Osnovna glazbena škola
Valentina Kos / datum: 8. 6. 2017. 12:04

U osnovnu glazbenu školu mogu se upisati učenici u dobi od 6 do 10 godina (sa šest godina mogu se upisati učenici koji su pohađali početnički solfeggio ili glazbenu abecedu), a na pojedine instrumente (kontrabas, fagot, rog, trombon i tuba) do 10 godina.

 

Učenici mogu odabrati sljedeće instrumente (mogućnost upisa na pojedini instrument ovisi o trenutnom broju slobodnih mjesta): klavir, harmoniku, harfu, violinu, violu, violončelo, kontrabas, gitaru, flautu, obou, klarinet, saksofon, fagot, rog, trubu, trombon, tubu ili udaraljke.

U osnovnoj školi učenici imaju po dva puta tjedno:
 

- individualnu nastavu glavnog predmeta (1. - 3. razred po 30 minuta, 4. - 6. po 45 minuta)

- solfeggio - teoriju (skupna nastava po 45 minuta)

- zbor ili orkestar (skupno muziciranje, obvezna nastava od trećeg razreda)
 

 

Osnovna glazbena škola traje šest godina. Nastava se odvija u turnusima, suprotno od nastave u osnovnoj školi, u paralelnim danima: ponedjeljak - srijeda, utorak - četvrtak.Postoji mogućnost održavanja nastave  instrumenta i solfeggia u dva dana ukoliko roditelj nije u mogućnosti dovoziti dijete 3-4- puta tjedno . Škola nije u mogućnosti svim učenicima osigurati vezani raspored sati (individualnu i skupnu nastavu u istom danu).ZA SVE ONE KOJI NISU U MOGUĆNOSTI dolaziti radnim danom škola radi nedjeljom od 14h-20h


[OPŠIRNIJE]RSS


Krovna mapa za ovu stranicu nije postavljena, pa nema dokumenata za prikaz.preskoči na navigaciju